budujemysie

budynki pod wynajem
T#518401
Facebook
Reklama

Helka poziom 2
#5441322 27.03.2020 16:36:50
Cześć. Mam pytanie czy nie znacie może jakiegoś dobrego i sprawdzonego biura zajmującego się wynajmem budynków użytkowych? a w szczególności chodzi mi o taki większy magazyn. Bo ten który wynajmujemy robi się za mały abyśmy mogli w nim trzymać te wszystkie towary. Podobno tutaj

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

mają sporo takich budynków do wynajmu. Mam nadzieję, że cenowo także będą dla nas atrakcyjne
borka poziom 2
#6019117 25.09.2020 19:16:27
Jak już mowa o budynkach pod wynajem. To zastanawiam się czym ocieplaliście poddasza w takich budynkach? Bo my właśnie zastanawiamy się nad tym czy zrobić to przy pomocy waty a może pójść w bardziej nowoczesny sposób jakim jest ocieplanie pianką. Bo znajomi twierdzą, że pianką bardziej się opłaca. I podesłali nam namiary na tę firmę

I raczej zdecydujemy się na takie rozwiązanie
kiwi poziom 4
#7987715 29.07.2022 14:53:22
Nie łatwiej byłoby wam się zgłosić do firmy

? Z tego co wiem, to cieszą się naprawdę dobrą opinią wśród swoich klientów. Obsługą najem nieruchomości i pilnują, aby wszystko było dopięte na ostatni guzik.
mieszko22 poziom 4
#7987843 29.07.2022 19:16:54
Jak zajmujesz się wynajmem lokali to pamiętaj o tym żeby je należycie wyposażyć. Na pewno przyda się oferta tego sklepu

gdzie masz firany różnego typu w atrakcyjnych cenach. Jak firany to za mało to zakupisz także zasłony jak i koce oraz narzuty. ładny wystrój na pewno przyciągnie chętnych klientów.
lusia88
#8007131 24.09.2022 11:58:04
Jeśli chcesz wynająć budynki zgłoś się do biura nieruchomości https://nestate.pl/ Znajdą dla Ciebie najemców. Ja jestem zdania, ze wszystko co związane z nieruchomościami najlepiej załatwiać przez sprawdzone, doświadczone biuro. Unikniesz dzięki temu wiele nieprzyjemnych sytuacji.
Reklama

budynki pod wynajem
T#518401
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!