budujemysie

butik z ubraniami
T#604921
Facebook
Reklama

Arleta
#8091693 22.06.2023 17:27:29
Dla mnie ubrania muszą być przede wszystkim wygodne, nie mogą podrażniać mojej skóry ani krępować ruchów, dlatego jeśli robię zakupy to raczej wybieram sklepy sportowe, takie jak Brubeck. Mają bogatą ofertę dla wszystkich, dla pań

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

panów a nawet dzieciaków. Ubrania są oferowane w modnych kolorach i wielu rozmiarach.
watra poziom 4
#8101119 24.07.2023 21:04:06
Z czystym sumieniem mogę polecić Wam butik

ja odkąd do nich trafiłam, większość ubrań kupuję w tym butiku.
rozka
#8310506 08.09.2025 06:43:12
Dla mnie ubrania od polskiej marki Hibou to połączenie wygody i klasyki. Kupiłam u nich koszulę i spodnie i można w tym pójść do pracy, ale też na luźne spotkanie wesoły Plus za to, że ubrania są w stonowanych kolorach, więc łatwo je łączy
mikka poziom 4
#8362140 26.03.2026 21:51:39

Mój partner zawsze nosił tylko granat i czerń, ale w końcu dał się namówić na coś cieplejszego. Wybraliśmy spodnie Verdon w kolorze camel:

. Wyglądają obłędnie w połączeniu z błękitną koszulą, tak bardzo w stylu "smart casual". Materiał wydaje się bardzo wytrzymały, a krój fajnie podkreśla sylwetkę. Lubicie takie "pustynne" odcienie u swoich facetów, czy wolicie klasyczną ciemną bazę?
butik z ubraniami
T#604921
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!