budujemysie

Kupno mieszkania
T#627549
Facebook
Reklama

Karinkow
#8163366 17.03.2024 12:28:41
Cześć wszystkim! Dzisiaj znalazłem tę stronę:

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

i chciałbym się dowiedzieć więcej na temat tego dewelopera. Czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat lub może podzielić się swoimi doświadczeniami?
watra poziom 4
#8165534 24.03.2024 23:16:50
Powoli zaczynam się rozglądać za mieszkaniem, planuję kupić takie jako inwestycję - pod wynajem. Zależy mi na tym, zeby było to nowoczesne mieszkanie, żeby miało inteligentne rozwiązania. Czytałam o takich na stronie

RzeczoznawcaKR
#8231005 01.12.2024 20:40:18
Przy zakupie mieszkania z rynku pierwotnego, zarówno dla siebie jak i inwestycyjnie, warto skorzystać z oferty doświadczonego dewelopera. Tzn. takiego, który ma na koncie już istniejące realizacje. Wtedy warto je zobaczyć i porozmawiać z kilkoma mieszkańcami. Poznamy wtedy opinie o developerze od ludzi, którzy już korzystają z mieszkań przez niego wybudowanych. Wiem z doświadczenia, że czasami różnie bywa z jakością czy rzetelnością nowych mieszkań, dlatego warto to sprawdzać.

Rzeczoznawca Majątkowy https://krnieruchomosci.pl/
agasiaa poziom 3
#8325554 24.10.2025 10:37:50
Czy ktoś z Was miał juz okazję kupować mieszkanie od dewelopera

? Budują w Warszawie wesoły Wpadła mi w oko jedna z ich inwestycji ( Augustówka) i zastanawiam sie czy warto brać ich pod uwagę? Ceny też rozsądne jak na warszawskie standardy.
Kupno mieszkania
T#627549
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!